Работы автора: Кричковська Л.В. *

Показаны документы с 1 по 15, всего найдено 38

Патенты и изобретения »
103327 Емульсійний харчовий продукт функціонального призначення
; ;    2015
Патенты и изобретения »
111548 Олієвмісний харчовий продукт, збагачений незамінними амінокислотами і поліненасиченими жирними кислотами
; ; ; ;    2016
Патенты и изобретения »
111549 Косметичний крем для сухої шкіри, збагачений поліненасиченими жирними кислотами і антиоксидантами
; ; ;    2016
Патенты и изобретения »
118410 Майонезний соус підвищеної біологічної цінності
; ;    2017
Патенты и изобретения »
45762 Харчовий функціональний продукт
;    2009
Патенты и изобретения »
81223 Препарат іммобілізованих амілолітичних ферментів
;    2013
Международная научная конференция MicroCAD »
Актуальність отримання ефірних олій роду соснових
; ;    2014
Международная научная конференция MicroCAD »
Аналіз антиокислювальних властивостей концентрату виноградних вичавок в емульсійних продуктах
;    2016
Международная научная конференция MicroCAD »
Аналіз мікроелементного складу порошків з рослинної сировини
; ;    2016
Международная научная конференция MicroCAD »
Ванілін та ацетилпіроли в синтезі халконів з потенційною рістстимулюючою активністю
; ; ;    2016
Международная научная конференция MicroCAD »
Вивчення параметрів, що визначають дисперсність нанорозмірних частинок оксиду нікелю
; ; ;    2015
Сборник научных трудов "Вестник НТУ "ХПИ" »
Використання загусників некрохмальної природи в рецептурі емульсійного продукту функціонального призначення
;    2015
Международная научная конференция MicroCAD »
Використання спеціалізованого білково-жирового продукту в технології кондитерських виробів
; ; ; ;    2016
Международная научная конференция MicroCAD »
Вплив комплексного використання йоду і селену на морфологію і фізико-хімічні властивості хлібопекарських дріжджів
;    2014
Сборник научных трудов "Вестник НТУ "ХПИ" »
Вплив молочної кислоти на морфологічні, культуральні та фізико-хімічні властивості хлібопекарських дріжджів, збагачених мікроелементами
; ;    2015

 


© 2017 — Разработано лабораторией информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ"

Яндекс.Метрика